199.90

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Vrolijke en grappige Eddie de stokstaart staat garant voor een goed humeur. Je hoeft maar naar hem te kijken en zijn lach maakt je meteen vrolijk.  Zijn vrolijke gezicht met grappige, kleine knoop oogjes kan bij jou een lach op je gezicht toveren. De hoogwaardige, robuuste stof in aardse kleuren past perfect bij Eddie. Zijn rechte houding is typisch voor een stokstaartje, dat altijd alert en nieuwsgierig zijn omgeving verkent. De beige stof van de lampenkap, die overeenkomt met de kleur van het lichaam, zorgt voor een aangenaam warm licht.

Het grappige stokstaartje Eddie voelt zich overal thuis. Hij past in elke woonruimte, maar ook op kantoor of op je bureau. Ook als lamp in de hal of entree voelt Eddie zich thuis. Hier verwelkomt hij elke nieuwe gast met zijn stralende persoonlijkheid. Zijn vrolijke lach werkt ontzettend aanstekelijk en brengt jong en oud in een goed humeur.

Vrolijke lampen

Happy Lamps, lampen in knuffeldierlook, zijn door het gerenommeerde testinstituut “Hansecontrol” gecertificeerd volgens de hoogste norm. Ze zijn handgemaakt in Duitsland en zijn een lust voor het oog door hun exclusieve productontwerp. Kijk ook eens naar  de modellen Luna de KAT en Eddie het stokstaartje.

  • Afmetingen

    W 25 cm x D 25 cm x H 58 cm

  • Materiaal

    Gladde stof met gladde stoffen kap