Algemene Leveringsvoorwaarden.

de Monstertjes.

Algemeen.
Leveringsvoorwaarden van De Monstertjes, gevestigd en kantoorhoudende te Den Haag, Nederland, op het adres: Prins Willemstraat 26a, Den Haag, Nederland, Tel: (+31) (0)70-3588177. De Monstertjes is ingeschreven in het Handelsregister te Den Haag onder nummer 27256796 B.T.W.-nummer NL146934192.B01.

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij De Monstertjes als leverancier van producten optreedt.

Aanbiedingen.
Alle aanbiedingen van De Monstertjes zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. De Monstertjes heeft het recht de overeenkomst te ontbinden. Prijswijzigingen, zetfouten, afwijkingen in afbeeldingen en geplaatste teksten blijven altijd onder voorbehoud. De Monstertjes kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Overeenkomst
De koopovereenkomst tussen De Monstertjes en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging op het scherm wordt vertoond.

Levertijden en verzenden
Na ontvangst van je betaling wordt het bestelde artikel binnen een paar werkdagen geleverd op het adres dat je ons hebt opgegeven. Als het een cadeautje betreft, kun je dat vermelden bij de opmerkingen, dan pakken we het voor u in. We houden onze website up to date, maar mochten wij onverhoopt het artikel toch even niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact met je op.
De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. De kosten voor verzending worden door de Monstertjes in rekening gebracht. We verzenden per pakketpost, volgens de actuele tarieven van Postnl, afhankelijk van grootte en gewicht.

Betaling.
De Monstertjes bevestigt uw bestelling met bevestiging van uw bestelling per e-mail op het door u opgegeven e-mail adres. Als u middels overschrijving, Pay Pal of Multi Safe Pay betaalt zal het bedrag gelijk in uw scherm verschijnen en zult u van ons geen bevestiging meer ontvangen. Betaalt u vanuit het buitenland dan ontvangt u van ons de factuur per email.

Mocht u pakket zwaarder zijn dan 10 kg dan behouden wij ons het recht voor de verzendkosten aan te passen. Hier ontvangt u, naast uw bevestiging, een kennisgeving van de verzendkosten.

Retouren
Indien je een product niet wenst af te nemen, heb je het recht om in overleg met ons het artikel binnen 7 dagen na aflevering aan ons retour te zenden. Retourzendingen worden geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is en het product geen gebruikssporen vertoont. De verzendkosten en de kosten voor het retourzenden komen voor jouw rekening. Retour zenden kan pas na telefonisch overleg met ons. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Heb je klachten over de verzending of over de producten, neem dan zo snel mogelijk telefonisch, of per email contact met ons op zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.
de Monstertjes te Scheveningen Tel 070-3588177 mail:info@monstertjes.nl